Go to Top

Test & analyse

En personlighedstest giver et umiddelbart billede af, hvordan personen fungerer i forskellige arbejdssituationer.
Mads Henriksen, rekrutteringskonsulent

CareMatch anvender 
Master Person Analyse (MPA) i forbindelse med test af kandidater.

Master Person Analyse (MPA) er en præcis interviewguide, hvor man fra starten kan koncentrere sig om det, der vil være vigtigst for jobbet. MPA er et af markedets bedste og mest udbredte testværktøjer, hvad end det drejer sig om rekruttering eller vurdering af medarbejderens personlighed og adfærd på jobbet.

MPA
MPA er bygget op omkring en Personprofil og en Jobprofil. MPA anvendes bl.a. til rekruttering, analyse og udvikling af enkeltpersoner, såsom medarbejdere, eller ledere på alle niveauer. MPA anvendes endvidere til analyse af teams, team-sammensætning, analyse af små eller større selvstyrende grupper, hele afdelinger eller organisationer.

Testresultatet
Ved at sammenholde Personprofil og Jobprofil, og ud fra disse gennemføre en struktureret samtale fås et klart billede af, hvordan den pågældende person passer til jobbet. Samtidig afklares det, hvilke områder virksomheden skal være opmærksom på for at kunne støtte personen i introduktionsfasen såvel som i den videre udvikling.

Ved en kandidatevaluering kan en Personprofil sagtens stå alene idet virksomheden selv i første fase har udarbejdet en jobprofil / stillingsbeskrivelse.

Tilbagemelding
Virksomheden og kandidaten vil modtage en udførlig tilbagemelding umiddelbart efter at kandidaten har gennemført testen.