Go to Top

Sygeplejerske til socialpsykiatrisk bosted med særlig god normering

CareMatch søger for kunde i Nordsjælland

Til et socialpsykiatrisk botilbud for borgere med psykosociale handicap, søger vi en dygtig sygeplejerske.

Botilbuddet er kendt for at sætte medbestemmelsen i højsædet og har ambitionen om aldrig at stå stille i forhold til udviklingen inden for fagområdet. De er stolte af det, de laver, og stolte over fagligheden. Der er mulighed for kompetencegivende efteruddannelse i det psykiatriske speciale.

Opgaverne

Dine vigtigste arbejdsopgaver er:

  • Komplekse psykiatriske pleje- og omsorgsopgaver
  • Forebyggende og sundhedsfremmende sygepleje
  • Medicinadministration

Der er også opgaver med sygeplejefaglig undervisning, vejledning og formidling til beboere og kolleger. Der er fokus på”KRAM” og ”Det Dobbelte KRAM” og beboeren er altid i centrum.

Du skal sikre den rette dokumentation ud fra bl.a. Voksen Udrednings Metoden (VUM) og generelt arbejde ud fra en helhedsorienteret tilgang til opgaverne.

Din faglige og personlige profil:

  • Du er uddannet sygeplejerske
  • Du sætter det daglige tværfaglige samarbejde i højsædet
  • Du er villig til at tage ansvar for din egen udvikling

Det er en fordel, hvis du har erfaring fra behandlings- eller socialpsykiatrien, men det er ikke et krav.

Du bliver en del af en arbejdsplads, hvor alle tager deres del af ansvaret. Ledelse og medarbejdere er fælles om at udvikle et godt og sundt arbejdsmiljø.

Ansættelsesvilkår

Stillingen er i udgangspunkt en 37 timers stilling. Der er tale om blandede vagter i form af dag- og aftenvagter samt weekendvagter. Der er ca. 10 aftenvagter i et 12-ugers rul.

Ansættelse sker i henhold til gældende overenskomst og efter principperne om NY Løn.

Der er en række personalegoder tilknyttet stillingen, såsom sundhedsforsikring, frokostordning, motionsrum, julegaver m.m.

Yderligere information

Kontakt Stefan Førster-Christensen på 30 950 957 og få en fortrolig samtale om mulighederne eller send dit CV og din motivation til job@carematch.dk– Send din ansøgning med hurtigst muligt, da vi kigger på dem løbende.

Når du sender din ansøgning accepterer du samtidigt at vi opbevarer personlige oplysninger om dig ifm. denne ansættelse.