Go to Top

Outplacement – Genplacering – Newplacement

”Vores mål er, at alle, der er i kontakt med os opnår en positiv gevinst gennem den dialog, de har med os. ” Mads Lindhardt Henriksen

CareMatch bistår virksomheder, der på grund af omorganisering eller nedskæringer vil give medarbejdere, der forlader organisationen, støtte i bestræbelserne på at finde en ny arbejdsgiver eller rådgivning om deres fremtidige karrieremuligheder. Vores programmer sikrer, at ledelsen og medarbejdere kan have tillid til, at kolleger, der vil fortsætte sin karriere uden for virksomheden, håndteres på en professionel måde.

Forskellighed

Vi er forskellige som karrieremennesker. Vi er i forskellige faser i livet, har forskellige ambitioner og forskellige personlighedstyper. Desuden differentierer vi os fra hinanden, når det kommer til, hvad vi foretrækker af ansvar og pligter. Det er derfor, vores outplacementprogrammer er skræddersyede til den enkelte, og er baseret på, hvad den enkeltes behov er.

Nogle har en klar idé om, hvad det næste skridt i karrieren skal være. Andre er mere søgende med et ønske om at vende sin karriere i andre retninger. Mange mennesker ønsker at slå deres karriere i retning af andre arbejds- og ansvarsområder, mens nogle på grund af personlige eller familiære faktorer vil have et job, der er mere i overensstemmelse med den nuværende situation. Vi er en aktiv samtalepartner, som faciliterer frem mod et bestemt mål. For hver kandidat definerer vi både et samarbejde og en særskilt jobsøgningsstrategi.

Jobsøgningsprocessen

Vores erfaring er, at de fleste kun har lidt erfaring med at præsentere sig selv og deres evner til potentielle arbejdsgivere. Det er derfor vigtigt at forbedre den enkeltes ekspertise på dette område for at øge personens jobsøgningsfærdigheder. Et centralt element i programmet er at bevidstgøre kandidaten om, hvordan man bedst positionerer sig i jobsøgningsprocessen, og hvilke teknikker de skal bruge til at øge deres chancer for at komme i betragtning hos en potentiel, ny arbejdsgiver.

Som rådgiver har CareMatch over 8 års erfaring med outplacement, karrierevejledning og rekruttering. Vi har haft mere end 100 kandidater gennem vores programmer og mere end 90% af disse er kommet ud i et nyt job. Vores programmer har en varighed på typisk 3 eller 6 måneder. Hver deltager får en personlig rådgiver i hele perioden.

Eksempler:

  • Jobsamtalen, teknik og samtaletræning
  • Udvælgelse af potentielle virksomheder
  • Professionel jobsparring & karriererådgivning
  • Karrierecheck af din nuværende platform
  • Jobbanker samt kontakt til relevante headhuntere og rekrutteringsbureauer
  • Sikring af fremtidig karrierevej i forbindelse med jobskifte
  • Styr på kompetencerne – Kompetencecheck
  • Udarbejdelse af såvel opfordrede som uopfordrede ansøgninger

Kontakt Partner Mads Henriksen på 42484042 eller mlh@carematch.dk for mere information.

,