Go to Top

Outplacement – Newplacement

Outplacement er genplacering

– Genplacering betyder at få hjælp med at finde et nyt job som opsagt medarbejder.

Læs mere om vores pakker her: CareMatch – Outplacement-Newplacement

Ofte er det traumatisk at miste sit job. Det at miste sit job er den tredjemest stressende oplevelse, efter død og skilsmisse. Og ved kollektive afskedigelser, gælder det for både afgående medarbejdere og dem der bliver.

Mange af de udfordringer som vi har erfaring med rammer opsagte medarbejdere er:

  • Kampen mod det ukendte
  • Energi til at føre en effektiv jobsøgningsstrategi og følge den
  • Markedsføring af sig selv, når selvtilliden er lav

Her er den individuelle rådgivning fokus på den enkeltes behov væsentlig.

“Vores professionelle støtte, tager udgangspunkt i at skabe skabe tryghed og tillid til at komme videre. Men allermest er det gode, virkningsfulde og veldokumenterede metoder til at komme igang med en effektiv jobsøgning. Det er sparring og fokus på viden, erfaring og evner og præcise råd til at håndtere markedsføringen af sig selv.”
Mads Henriksen

I praksis forkorter vi perioden, en medarbejder er om at komme i arbejde. Det er med til at skabe en win-win situation for parterne.

De positive følgevirkninger af genplacering er at det medvirker til holde effektiviteten oppe hos blivende medarbejdere. Det beroliger dem og andre interessenter og kan medvirke til et bedre image omkring processen og omkring virksomheden.

Kunderne i 2019 siger:

“Det lykkes 👍 jeg har fået jobbet – det er fantastisk og jeg har så meget mod på det. Du har været en stor del af processen, og det har gjort en afgørende forskel. Jeg skylder dig den største tak. Mange glade hilsner 😀Lars”

“Tusind tak, for din støtte og assistance i min jobsøgning gennem de sidste tre måneder. Jeg synes, at jeg har fået en stærkere forståelse af mine egenskaber og det jeg bidrager med som leder. Jeg har følt mig godt forberedt til samtalerne og du ramte plet ift. de emner som kom op i casen og spørgsmålene fra ansættelsesudvalget. Venlig hilsen Beatrice”

Kunderne tidligere har sagt:

“Kære Mads, Utvivlsomt er du en meget stor medvirkende årsag til, at jeg fik jobbet som distriktsleder. Uden din hjælp til CV og ansøgning, var jeg slet ikke kommet så langt op i bunken af interessante ansøgere. Undervejs i processen med, at udforme begge dele fik jeg god sparring, velanrettede spark, genuin interesse og indlevelse. Og jeg fik opfølgning på mine skriverier og aktive jobsøgning.
Da dagen oprandt, hvor samtalen stod for døren, fik jeg igen gode guidelines, realistisk forventningsafstemning til hvordan en samtale kunne/ville forløbe, mange gode bullets med i baghovedet og en tro på, at det skulle jeg nok klare. Der var gode råd til indledning og afslutning, både i hvordan jeg skulle formulere mig og agere.
Jeg synes du har givet en service og løst opgaven ud over det sædvanlige. Jeg fik drømmejobbet! Derfor en stor TAK fra mig. De bedste hilsener fra Merete”