Go to Top

Konsulentprofiler

Mads Lindhardt Henriksen, Partner, Headhunter
Mads er trænet i alle værktøjerne i rekruttering har rekrutteret professionelt siden 2006 som medstifter af CareMatch ApS.

12 års erfaring med fulde rekrutteringsforløb, personprofilering og search har givet Mads en særlig indsigt i rekruttering og håndtering af kandidater.

Stefan Førster-Christensen, Partner, Headhunter
Med sit udgangspunkt som sygeplejerske, befalingsmand og 12 år som stifter og direktør for CareMatch og professionel headhunter, har Stefan en helt særlig indsigt i markedet og kandidaterne.

Stefan arbejder med fulde rekrutteringsforløb, personprofilering og search samtidigt med ledelsesrådgivning og salg.

Bjarne Voigt Hansen, Chefkonsulent
Gennem sit engagement i Børne- og Kulturchefforeningen har Bjarne opnået indsigt og viden med udvikling af sektoren i en national sammenhæng, herunder kompetenceudvikling og ledelsesudvikling. Det er en god baggrund for hurtig tilgang til servicering af kunden i CareMatch.

Bjarne vil med afsæt i kompetencerne fra Børne- og Kulturområdet give kunderne support med search og rekruttering, personprofilering, coaching, ledelsessparring og ledelsesudvikling.

Brancheerfaring:
Skat, Økonomi, borgerservice, teknisk sektor, social sektor og skolesektor

Eksempler på kundeerfaring:
Ansættelse af ledere og specialister for erhvervsskolen CELF, Idestrup Privatskole, Vordingborg Kommune, Næstved Kommune, Holbæk Kommune og Solrød Kommune.

Eksterne samarbejdspartnere:
Vi har et tæt samarbejde med partnere, der bl.a. på direktørniveau fungerer i inden for skole og pædagogik eller på social- og sundhedsområdet.