Go to Top

Konsulentprofiler

Mads Lindhardt Henriksen, Direktør, Partner, Headhunter
Mads er trænet i alle værktøjerne i rekruttering har rekrutteret professionelt siden 2006 som medstifter af CareMatch ApS.

12 års erfaring med fulde rekrutteringsforløb, personprofilering og search har givet Mads en særlig indsigt i rekruttering og håndtering af kandidater.

Stefan Førster-Christensen, Stifter, Partner, Headhunter
Med sit udgangspunkt som sygeplejerske, befalingsmand og 12 år som stifter og direktør for CareMatch og professionel headhunter, har Stefan en helt særlig indsigt i markedet og kandidaterne.

Stefan arbejder med fulde rekrutteringsforløb, personprofilering og search samtidigt med ledelsesrådgivning og salg.

Bjarne Voigt Hansen, Chefkonsulent
Gennem sit engagement i Børne- og Kulturchefforeningen har Bjarne opnået indsigt og viden med udvikling af sektoren i en national sammenhæng, herunder kompetenceudvikling og ledelsesudvikling. Det er en god baggrund for hurtig tilgang til servicering af kunden i CareMatch.

Bjarne vil med afsæt i kompetencerne fra Børne- og Kulturområdet give kunderne support med search og rekruttering, personprofilering, coaching, ledelsessparring og ledelsesudvikling.

Brancheerfaring:
Skat, Økonomi, borgerservice, teknisk sektor, social sektor og skolesektor

Eksempler på kundeerfaring:
Ansættelse af ledere og specialister for erhvervsskolen CELF, Idestrup Privatskole, Vordingborg Kommune, Næstved Kommune, Holbæk Kommune og Solrød Kommune.

Per Blum Ungfelt, Ledelseskonsulent
Per har mere end 25 års ledelseserfaring fra Folkeskolen og det private erhvervsliv. Han har i de sidste par år arbejdet som ledelseskonsulent og har løst flere opgaver som skoleledervikar.

Primærer kompetencer er: Skoleledelse, coaching og ledelsessparring.

15 år som skoleleder i Gladsaxe Kommune og Københavns Kommune samt flere års medlemskab af Skolelederforeningens hovedbestyrelse. Dertil 10 års erfaring som chef i lægemiddelindustrien.

Eksempler på brancheerfaring:
Gladsaxe Kommune, Arresø Kommune, Hillerød Kommune, Bayer Danmark A/S.

Eksterne samarbejdspartnere:
Vi har et tæt samarbejde med partnere, der bl.a. på direktørniveau fungerer i inden for skole og pædagogik eller på social- og sundhedsområdet.