Go to Top

Hjemmesygeplejerske til stor sygeplejegruppe med mulighed for videreuddannelse og nær ledelse

CareMatch søger for kunde i København

I et spændende og faglig udfordrende sygeplejemiljø, skal du varetage komplekse sygeplejeopgaver i fælleskab med en stor gruppe kolleger.

Fagligt fælleskab

Det er en sygeplejegruppe på 50 sygeplejersker, der brænder for faglighed og ønsker at blive endnu bedre. Du vil indgå i et tæt fagligt fællesskab med de øvrige sygeplejersker, herunder:

 • Uddannelsesansvarlige
 • Sårsygeplejersker
 • Palliationssygeplejersker
 • Ernæringssygeplejersker
 • Demenssygeplejersker

Der er ugentlige sygeplejemøder og tværfaglig sparring. Her drøfter vi faglige temaer i fokusområder.

Vejleder

Du bliver daglig vejleder for vores sygeplejestuderende. Herunder at understøtte plejepersonalets kompetenceudvikling i SOSU grupperne ved f.eks. at undervise personalet i grundlæggende sygepleje og aktuelle sygeplejefaglige problemstillinger – både i de daglige, borgernære situationer og ved systematisk undervisning/refleksion.

Hvis du ønsker en klinisk vejlederuddannelse, så kan vi tale om det.

Du kommer til at arbejde tæt sammen med eksterne samarbejdspartnere eksempelvis læger, distriktspsykiatrien, visitatorer, hospitaler osv. 

Din faglige og personlige profil

Vi mangler dig, der sætter borgeren i centrum, samtidig med, at du sikrer en høj sygeplejefaglighed. Har du et ønske at være en del af et team, hvor vi vægter fagligheden og det gode kollega skab højt, så passer du lige ind.

Har du lyst til at arbejde i et fagligt miljø, hvor der stilles krav til dine sygeplejefaglige kompetencer, som kommer i spil dagligt, men hvor du også har mulighed for at udvikle dem? Ønsker du at være en del af fremtidens sygepleje i det nære sundhedsvæsen?

 • Autoriseret sygeplejerske
 • I stand til at identificere og vurdere sygeplejefaglige problemer, igangsætte handlinger og evaluere
 • Du trives med, at arbejde selvstændigt i et højt fagligt miljø
 • En god faglig rollemodel
 • Reflekterende i forhold til egen og andres praksis
 • Fagligt engageret, villig til at udvikle dig og udfordre dig selv

Om arbejdspladsen
Sygeplejen ligger tæt på bus og tog forbindelser i København. Der er alle slags borgere i alle kategorier. Derudover er der 3 sygeplejeklinikker som betjenes.

Yderligere information

Vi søger en sygeplejerske til fast stilling. Timeantal er efter aftale med weekendvagt hver 4. uge. Stillingen er i dagvagt.

Løn- og arbejdsforhold efter gældende overenskomst.

Københavns kommune samarbejder med CareMatch om denne stilling. Ønsker du mere information så kontakt Stefan Førster-Christensen på 30 950 957 eller job@carematch.dk, hvor din ansøgning og CV med relevante bilag kan sendes til.

Vi kigger på ansøgningerne løbende og lukker stillingen med den første egnede kandidat.