Go to Top

Konsulentprofiler

Mads Lindhardt Henriksen, Ejer
Mads er trænet i alle værktøjerne i rekruttering har rekrutteret professionelt siden 2006 som medstifter og i dag ejer af CareMatch ApS.

11 års erfaring med fulde rekrutteringsforløb, personprofilering og search har givet Mads en særlig indsigt i rekruttering og håndtering af kandidater.

Mads underviser i rekrutteringsforløb, samtaler og pipelining af kandidater. Ved siden af det coacher Mads kandidater i at skrive ansøgninger og i at gå til samtale.

Brancheerfaring:
Kommuner, Sundhedssektoren, Skolevæsenet, Børn og unge. IT, Projektledelse samt Serviceledelse i detailhandlen.

Eksempler på kundeerfaring:
Rudersdal kommune, Københavns kommune, Ballerup kommune, KMD, Brøndby kommune og Royal Unibrew.

Stefan Førster-Christensen, medstifter, Chefkonsulent
Stefan er medstifter af CareMatch og har 10 års erfaring i rekruttering foruden sin baggrund som sygeplejerske, konsulent og befalingsmand.

Stefan har gennem mange års erfaring med opgaver i rekruttering og rådgivning af specialister og medarbejdere indenfor regioner, kommuner og stat opnået en betydelig politisk tæft og forretningsmæssig forståelse.

Hans væsentligste omdrejningspunkt er altid kvalitet, etik og respekt og om at tage de menneskelige kvaliteter med i betragtning i arbejdet med rekruttering.

Erfaringsområder:
Search og Rekruttering, Personprofilering, Strategisk sparring, Ledelsessparing.

Brancheerfaring:
Stat, Amter og Kommuner, Sundhedssektoren, Skolevæsenet, Børn og unge.

Eksempler på kundeerfaring:
Københavns kommune, Frederiksberg kommune, Ballerup Kommune, Brøndby kommune,

Bjarne Voigt Hansen, Chefkonsulent
Gennem sit engagement i Børne- og Kulturchefforeningen har Bjarne opnået indsigt og viden med udvikling af sektoren i en national sammenhæng, herunder kompetenceudvikling og ledelsesudvikling. Det er en god baggrund for hurtig acces til servicering af kunden i CareMatch.

Bjarne vil med afsæt i kompetencerne fra Børne- og Kulturområdet give kunderne support med search og rekruttering, personprofilering, coaching, ledelsessparring og ledelsesudvikling.

Per Blum Ungfelt, Ledelseskonsulent
Per har mere end 25 års ledelseserfaring fra Folkeskolen og det private erhvervsliv. Han har i de sidste par år arbejdet som ledelseskonsulent og har løst flere opgaver som skoleledervikar.

Primærer kompetencer er: Skoleledelse, coaching og ledelsessparring.

15 år som skoleleder i Gladsaxe Kommune og Københavns Kommune samt flere års medlemskab af Skolelederforeningens hovedbestyrelse. Dertil 10 års erfaring som chef i lægemiddelindustrien.

Eksempler på brancheerfaring:
Gladsaxe Kommune, Arresø Kommune, Hillerød Kommune, Bayer Danmark A/S.

Eksterne samarbejdspartnere:
Vi har et tæt samarbejde med partnere, der bl.a. på direktørniveau fungerer i inden for skole og pædagogik eller på social- og sundhedsområdet.